Shop Mobile More Submit  Join Login
And I Am in Flames by Hukkanaama And I Am in Flames by Hukkanaama
A small gift to *GhoulShoe, her character Machete. She once drew me a most adorable gift art and since her birthday is coming up, I figured it was time I returned the favor. And I'd be lying if I said I didn't absolutely adore her work.

Inspiration for this came from a song Flame by The Crüxshadows. For some reason it reminds me of GhoulShoe's art. If I had to describe what her art feels like to me and I wasn't allowed to use words, I'd use this song. Not for the lyrics, but for the melody.

Character © *GhoulShoe
Textures by ~Yoruko and `hibbary
Add a Comment:
 
:iconkaiyaru:
Kaiyaru Featured By Owner Jul 12, 2012  Hobbyist Traditional Artist
amazing! :clap:
Reply
:iconcanisalbus:
CanisAlbus Featured By Owner Jun 27, 2012  Student General Artist
Asjdasjdhkjasd :heart::heart::heart:
Tämä tuli kyllä niin puun takaa, en mitenkään osannut odottaa saavani ylläriarttia sinulta :la:
Anteeksi vielä kerran kommenttini myöhäisyys, on ollut kaikkea hässäkkää ja tosiasiassa menin tämän näkemisen jälkeen verbaalisesti niin solmuun, etten saanut sanotuksi mitään ja sitten koko homma vain lykkääntyi lykkääntymistään *häpeää*

Tämä olisi varmasti suosikkityöni sinulta, vaikkei sitä edes tähdittäisi oma hahmoni x3
Rakastan kaikkea tätä dramatiikkaa ja dynaamisuutta, Macheten ilmettä ja elekieltä, taustan tekstuuria ja lämpimänsävyistä väripalettia. Linetön tyylisi on todella kadehdittava, varsinkin kun en itse sitä oikein hallitse :'D Sinulla on myös varsin mielenkiintoinen ja omaleimainen tyyli piirtää koiraeläimiä, ja hiljattain onkin ollut oikein piristävää nähdä hieman enemmänkin koira-aiheisia töitäsi putkahtelevan inboksiini~ Luin aiemmista komenteista, että käytit Macheten 'mallina' faaraokoiran rakennetta, ja se oli hyvä valinta. Itse ajattelen hänet aina joko määrittelemättömän rotuiseksi vinttikoiraksi tai sitten joksikin, miltä albiino Belgian Malinois-Ibizanpodenco-risteytys voisi näyttää. Kapeat kintut ja luiseva olemus sopivat tähän paremmin kuin hyvin, puhumattakaan noista jättikorvista *u*

On aivan huikean hienoa huomata, miten tästä hahmosta osataan tehdä niin intensiivistä ja kekseliästä gift arttia ;u; Varsinkin mitä tulee Machen kääreisiin, ihmiset aivan oikeasti ottavat kaiken irti niiden esteettisestä puolesta ja kuvaavat niitä tavalla, jota en olisi itsekään keksinyt. Tässäkin minulle tulivat heti mieleen liekit ja tuli, kuten oletettavasti oli tarkoituskin. Rakastan sitä, miten kääreet paksunevat ja kapenevat, muuttavat sävyä beigestä kirkkaanoranssiin ja miten kulmikkaasti olet ne asetellut~

Täytyypä vielä sanoa, ettei ole tullut ennen vastaan ketään, jolle olisi tullut kuvistani suora mielleyhtymä johonkin bändiin tai kappaleeseen, ei ainakaan ennen tätä. Kun ensimmäisen kerran kuuntelin tuon Crüxshadowsin kappaleen (silloin joskus kuukausi sitten tietenkin), meni ihoni ihan kananlihalle, niin voimakas oli musiikin ja teoksesi yhteisimpakti. Olen tietenkin aivan otettu siitä, että suherrukseni tuovat mieleen jonkin näinkin karismaattisen ja dramaattisen kappaleen, kheheh.

Mutta kaikenkaikkiaan uskomattoman kaunis kuvaus albiinorakistani, selkeästi yksi parhaista, mitä olen tähän mennessä nähnyt! Suuret kiitokset, arvostan tätä todella! :tighthug:
Reply
:iconhukkanaama:
Hukkanaama Featured By Owner Jul 5, 2012  Professional
Dawwww, huisia, että tykkäilet noin kovasti! :la: Tätä oli erinomaisen kiva tehdä, koska Machete ei ole "vain" sellainen peruskoiraeläinhahmo™, vaan se tuntuu paljon, ööö, käsitteellisemmältä. Siis että sen voi luontevammin kuvitella muunlaisiinkin tilanteisiin kuin "tässä on koira ja se tekee koiramaisia juttuja läps".

Olen muuten saanut ihan muikean köntän uusia watchaajia sen jälkeen, kun jaoit tämän tumblerissasi, joten kiitoksia siitä, haha.
Reply
:iconcanisalbus:
CanisAlbus Featured By Owner Jul 7, 2012  Student General Artist
Vau, tuota kohteliaisuutta en olekaan ennen kuullut : D
Yksi suurimmista huolenaiheistani hahmojeni osalta onkin aina ollut se, että ne saattaisivat vaikuttaa tasapäisiltä ja liukuhuhnalla tuotetuilta.
On aivan huikean mahtavaa kuulla, että mielestäsi Machete on hahmona kehittynyt joksikin tuhanteen kertaan nähtyä hopeanuolitoisintoa ylevämmäksi :dummy:

Mitäs tuosta, pitihän tämä saada tumblerityyppienkin tietoon ja sinä jos kuka ne watchaajat ansaitsetkin c:
Reply
:iconglowcrow:
Glowcrow Featured By Owner May 20, 2012  Student Digital Artist
Aivan mieletön tyyli ja ihan häikäisevällä tavalla toteutettu pose ja fiilis koko kuvassa. Raikas ja originaalin oloinen kokonaisuus, missä oot käyttäny todella hyvin saman värin murrettuja sävyjä. Vauhdikas ja voimakas tunnelma - hahmon ulkonäkö on tehty voimakkaasti tyylitellen, mikä sopii kyseiselle hahmolle erittäin hyvin. Taustassa on nätti tekstuuri, tulee mieleen öljyvärikankaan pinta. Hieno työ! (:
Reply
:iconhukkanaama:
Hukkanaama Featured By Owner May 21, 2012  Professional
Kiitoksia kovasti! :heart:
Reply
:iconpikku-rotta:
Pikku-Rotta Featured By Owner May 20, 2012   Writer
Wou! Todella upea! Kesti hetken tajuta, että kuvassa oli illuusio. Nauhat jotka kietoutuvat sen ympärille näyttävät liekeiltä, ennen kuin katsoo tarkemmin ja kun tajuaa vielä, että sen on tarkoituskin tehdä niin... wau. Todella upeasti mietitty ja toteutettu. Tosin, en ole varma näyttääkö otus enemmän ketulta kuin sudelta. En tiedä tietenkään onko sekin tarkoituksellista, mutta siitäkin huolimatta ajattelin asiasta mainita. Mutta kokonaisuudessaan aivan mahtava kuva!
Reply
:iconhukkanaama:
Hukkanaama Featured By Owner May 20, 2012  Professional
Hahaa, jesss, kiva että huomasit tuon liina/tuli-rinnastuksen, kun juuri sitä ajoin takaa. :D

Tämä kyseinen hahmo edustaa jotain määrittelemätöntä, vinttikoiratyyppistä koirarotua, joten sen ei ole tarkoituskaan näyttää sudelta. Ei kyllä toisaalta ketultakaan joten öööö hmmm hups? :lol: Yritin enemmän kanavoida siihen faaraokoiraa kuin mitään muuta.
Reply
:iconpikku-rotta:
Pikku-Rotta Featured By Owner May 24, 2012   Writer
Rinnastus on aivan mahtava! Todella isot pojot siitä!

Hmm... Ehkä se on vain minun näkökulmassani, kuka tietää. Mahdollisesti hiukan lyhyemmät karvat ja vielä pidemmät jalat olisivat tehneet enemmän koiran oloisen? En tiedä. Mutta kuvasta pidän siitä huolimatta, oli koira mikä tahansa ;)
Reply
:icongrypwolf:
Grypwolf Featured By Owner May 20, 2012  Professional Digital Artist
Aivan älyttömän ihana ja tyylitelty :D olet kehittynyt tyylissäsi ja kaikki se näkyy tässä työssä vallan mainiosti.
Reply
:iconhukkanaama:
Hukkanaama Featured By Owner May 20, 2012  Professional
Tänkjuu! Olen tästä työstä itsekin melko ylpeä - sitten kun oppisi vielä tekemään näin hyvää kamaa tasaisesti, eikä vain silloin tällöin. :lol:
Reply
:icongrypwolf:
Grypwolf Featured By Owner May 20, 2012  Professional Digital Artist
No eihän kukaan voi heittää liukuhihnalta onniostuneita töitä xD
Reply
:iconlavincelara:
LavinceLara Featured By Owner May 19, 2012
Oudot etutassut mut muuten tosi hieno =)
Reply
:iconhukkanaama:
Hukkanaama Featured By Owner May 20, 2012  Professional
Millä tapaa oudot, voisitko täsmentää?
Reply
:iconlavincelara:
LavinceLara Featured By Owner May 20, 2012
Jotenki vaa älyttömän ohut ja pitkä kohta, on se sun tyylii
ni en sen puolee valita. =)
Reply
:iconsaqe:
SaQe Featured By Owner May 19, 2012  Hobbyist Artisan Crafter
I really like pose and style in this :heart:
Reply
:iconhukkanaama:
Hukkanaama Featured By Owner May 20, 2012  Professional
Thank you! :boogie:
Reply
Add a Comment:
 
×
Details

Submitted on
May 19, 2012
Image Size
1.1 MB
Resolution
1100×959
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
2,697 (1 today)
Favourites
255 (who?)
Comments
17
Downloads
22
×