Shop Mobile More Submit  Join Login
Something Wicked in the Wind by Hukkanaama Something Wicked in the Wind by Hukkanaama
Big file ahoy!

My half of a trade with the talented ~tschahri.

Tried to envision a scene where the group was startled by something malicious, perhaps a sound or a scent, that was carried in the wind.

Characters belong to ~tschahri
Add a Comment:
 
:iconzaronen:
Zaronen Featured By Owner Sep 9, 2013  Student Traditional Artist
Upeita töitä. :heart: Miksen ole tajunnut lisätä sinua kyttäykseen aiemmin...ainiin, ja olen Pahantekijän innokas lukija myöskin. En ole vain uskaltanut ikinä kommentoida mitään...
Reply
:iconhukkanaama:
Hukkanaama Featured By Owner Sep 12, 2013  Professional
Bwaaa, kiitos! :bow: Aina yhtä kiva kuulla, että sarjisviritelmäni onnistuu viihdyttämään~
Reply
:iconafuze:
Afuze Featured By Owner Sep 15, 2012  Professional Traditional Artist
Siis mitä, pyöritkös siekin nykyään hevospiireissä? Vai enkö vaa ole huomannu? Oikein äimistyin ja yllätyin ku näin hevosaiheitasi ja luvin kommenteista... Whou. Mahtavaa.

Yksinkertaisesti, hienoa työtä. Kritiikkiä en kehtaa annella ku ei liene pahemmin tarvetta, ja tyylinsä kullakin. Itseasiassa juurikin tollaset isot tumppujalkakylmäveriset (ja hevonkallot, waa) on myös nam, jos miulta kysyy. Vaikka suosikkirotujani oliki joskus suomipolle ja andaluusi... Mutta joo. Eipä miula enää taida virallista lempirotua ollakaan.

Ihanaa ku joku viittii säästää hevosen suuta. Oikeaa ratsastusta. :3
Terv. sarjakuvasi inspiroima ihminen...
Reply
:iconhukkanaama:
Hukkanaama Featured By Owner Sep 15, 2012  Professional
Enpä oikein voi sanoa pyöriväni hevospiireissä, sisälläni vain asuu ikuinen pieni heppatyttö. Ratsastin kyllä joskus pentuna muutaman vuoden ja olen ihan muutenkin vain kiinnostunut hevosista, kun ne on niin hienoja eläimiä. Lisäksi niitä on mahdottoman hauska piirtää.

Kiitoksia! Raskaat kylmäveriset kuuluu miun suosikkeihin, oon jotenkin aina pitänyt isoista ja jykevistä polleista pieniä enemmän. Suomenhevonen tosin on poikkeus sääntöön, sitä ei voi kuin arvostaa monipuolisuutensa vuoksi.
(Voi aws, minun sarjikseni inspiroi? Tämäpä varsin mukava kuulla. :meow:)
Reply
:iconafuze:
Afuze Featured By Owner Sep 15, 2012  Professional Traditional Artist
Woah, tätäpä en tienny. Mutta eipä, on ne siu ihmissudetki iha jänniä, meinaan muistuttaa omista villieläinturreistani jotka vaan on siimahäntäsiä...
Miu hevospiirtelyinspikset alkaa nykyään kuolla, elämä kuitenkii on pyöriny mokoman aiheen ympärilä sen 10 vuotta (tajuan sen nyt ku olin noin 7 kun kiinnostuin ja kohta oonki 18, hui), ja sehän näkyy. Piirrän rumemmin mitä viime vuonna, kai.

Tankkipollet on mahtavia tosiaan, miustakin. Harmi vaan ettei sellasia suokkeja enää meinaa mistään löytyä jotka olis aitoja kylmäverisiä, kaikki on vaan pieniä ja honkkeloisia, äh. Mut sentään niitä työkkärisuokkeja kuitenki on ja ihan suojellaanki...
Kiva homma ku suomipollelle ei ole (onneksi) määritelty ylärajaa, eli teoriassa se vois ollakin sellane jätti, mutta kukapa semmosta olis jalostanu ikinä. Eli vastaan ei varmaan tulekaan jättiläissuokkaria ikinä.

No kyllä, sen näkee kai jo galleriastani (tai mesessä tiedostoista, kaikkea en kehtaa julkasta enää)... Tosin iso panos sille miks inspaannuin alumperin oli että jo ennestään omistan pitkäkynsihujopin. :3 Mut teikäläise sarjis vaan terästi sitä eteempäin, tosin sillä perusteella että tämä oma tyyppi vaan leikkii vampyyriä... Ja on siitä ihan tarinaakin... Whuh en uskalla julkastakaan. Tapanani on kehittää tavallaan eteempäi jotain lajeja/käsitteitä/yms kun jostain innostun, näin myös vampyyrien kanssa. Nyt en vaan tiedä miksikä tämä pitäis määritellä, onko se vahvasti vaikutteita saanu oma tyyli/teos, taidevarkausta (joksi en halua sitä kutsua enkä mieltää enkä näe sitä sellasena...), kopsaamista vai inspiraatiota, aiheen jatkojalostamista vai mitä. Fanituksesta voi myös olla kyse jossain määrin. Ja oikeestaan koko tarina on kesken ja repiny juttua kaikkialta (vahvasti musiikista).
...okkei lopetan tän ny.
Reply
:iconhukkanaama:
Hukkanaama Featured By Owner Sep 17, 2012  Professional
Hauskaa, että miun aivoituksista on iloa ja hyötyä omien juttujen kehittelemisessä. Niinhän se välillä menee, että kun jostain inspaantuu ja sitä lähtee jatkokehittelemään, niin myöhemmin ei osaa sanoa, mihin se muualta saatu idea loppuu ja mistä oma alkaa.
Reply
:iconafuze:
Afuze Featured By Owner Sep 17, 2012  Professional Traditional Artist
Nimenomaan... Ja se vaivaakin että kehtaako edes käyttää jotai termejä, oon kehitelly omia kyllä. Tai käytän sekasin niitä nimityksiä (siis lajinmäärityksellisesti, kaikki yksilöni ovat aina täysin © mie jos ne ei pohjaa osittain johonkin idoliin yms)... Mutta joo toisaalta, kukahan teki ekan havainnon koko vampyyristä alumperin? Onhan vampyyreistä sen verran muunnelmia joka paikassa ettäh, ite ainakaa kaho pahalla jos joku vähän jotain muuntelee silkasta mielenkiinnosta ja inspiraatiosta (nyt siis en tiedä mitä mieltä teikä on siitä että poimin osin vahvojakin piirteitä omiin vampyyreihini, whahau). Njoo mutta toisaalta, furryjahan nuo miu pyyrit usein on ja siinähän sitä tekemistä taitaa olla ihan kivasti.

Luen sarjaasi aina kun tulee päähän että liekö jatkunut jo. 8)
Reply
:iconhukkanaama:
Hukkanaama Featured By Owner Sep 17, 2012  Professional
No, vampyyria sinänsä käsitteenä ei voi oikein lätkäistä kenenkään omistukseen, koska niitä tai niiden kaltaisia olentoja on esiintynyt kansantarinoissa ja -uskomuksissa ammoisista ajoista asti ympäri maailmaa ja kaikkialla ne ovat olleet vähän erilaisia. Nykyajan populäärikulttuurin vampyyrit tosin taitaa olla enemmän velkaa Bram Stokerin Draculalle kuin esim. eurooppalaisille kansantarinoille. Omat vampyyrini onkin sitten... sellainen sekasotku kaikkea, että joskus tuntuu väärältä edes kutsua niitä vampyyreiksi koska tillintallin, niillä on niin vähän tekemistä minkään vampyyriuskomusten kanssa haha. :'D Ja noh, ei minua häiritse, jos joku niistä repii ideoita omiin juttuihinsa. En minä voi vaikuttaa siihen, mistä joku inspiraationsa saa.
Reply
:iconafuze:
Afuze Featured By Owner Sep 17, 2012  Professional Traditional Artist
Niin... Mutta miksikäs ei, Dracula... Ite oon omat vampyyrini pohjannu just johonki Draculaan tai Nosferatuun yms ja lopulta näpeissäni on sellasia pitkiä, torahampaisia ja vaaleesilmäsiä silkkitakkeja joilla kivat vartaat tassuissa. Toisaalta vastapainona täläselle raatelijalle olen määritelly kans vähän pöllösti nimetyn (tahallaan), hiukkasen harmittomamman vampyyrityypin, jollasia ilmestyy ehkä jos vampyyri risteytyy jonku normaalimman elukan kanssa tai jos vampyyrin purema epäonnistuu eikä uhri kuolekaan siihen. Tämä sitten voi olla esim puolet vuorokaudesta vampyyri, pääosin se aika riippuu ihan siitä kui hyvä periyttäjä se vampyyrivanhempi oli tai siitä... öö no, ehkä että miten lähelle aivoja on purema iskeytynyt? Yritän selittää kaiken tieteellä, mikä on kyllä kivaa mutta just siks tahtosin ehkä vähän oikeasti opiskella biologiaakin.

Tässä rottasarjassanihan ne hujoppipyyrit (siis ne teikäläisen pohjustamat) on nimenomaan suomalaista alkuperää, vaihteeksi ihan koska kaikki on yleensä uljaasti jotain Transilvanialaista yms mistä on aika pitkä matka tänne. Toisaalta on se ihan hieno ajatella että millon muualla on havaittu vampyyrejä, vielä joku aika sitten ja edelleenki tehdään Suomessa havaintoja demoneista!

Ei ihan vampyyri mutta joo, vastaavasti ihan kotimainen peto: [link] Kyse siis tosiaan taas vampyyriksi laittautumisesta (ja karvoista). Ja huomaan että kun ihmiset piirtää ihmissusia, meikä piirtää kaksmetrisiä rottia. (Ja mikspälie FA tunnukset ei toimi.)

Lisäesimerkkejä selostuksistani löytyy kyllä jos haluvaa ettiä, jotenkin nykyään tuntuu ettei jaksa linkkailla kaikkea enää. Ihan hyväkin.
Reply
:iconanellyz:
Anellyz Featured By Owner Sep 3, 2012
Amazing!
Reply
:icontschahri:
tschahri Featured By Owner Sep 2, 2012
Hei voi ei, huomasin tämän jo aikoja sitten, mutta tielle tuli muuttohässäkkä joka alkaa nyt vähitellen tästä järjestyä. Ehdin siis istua alas välillä.

Ja voi hitto että tämä on ihana.♥ Arvelinkin että sulle kannattaa tyrkyttää piirrettäväksi näitä hahmoja, sillä etenkin ratsu näyttää tosi kauniilta. Etenkin tykkään tuosta paperimaisesta harjaksesta ja kuinka se kaartuu, ja että samat muodot toistuvat itse hevosessa. Se erottuu muutenkin harmaasta taustasta kauniisti sinertävänvalkealla värillään. Kain vaatetus on myös hyvin valittu.

Oon hieman liikuttunut siitä että piirsit Toraturvankin. Se on ollut todella pitkään pelkkä pöytälaatikkohahmo, joten tuntuu hienolta nähdä se osana tätä työtä. Samat fiilikset oikeastaan koko aihepiiristä. Ehkäpä sitä uskaltaisi vähitellen alkaa toteuttaa itse sarjakuvaa. Suurkiitokset tästä, aivan mahtava.♥

Mielelläni printtaisin tämän ja laittaisin seinälle, ellei sinua haittaa.
Reply
:iconhukkanaama:
Hukkanaama Featured By Owner Sep 4, 2012  Professional
Jesss, mahtavaa, että tykkäät! Minulla oli ihan tajuttoman hauskaa tätä piirtäessäni. Raskasrakenteiset kylmäverihevoset kuuluvat suosikkeihini, etenkin jos niillä on kunnon hapsut jalassa. Ja tottahan se Toraturpakin piti piirtää, sillä oli niin liikkis turpavärkki ja möyheä turkki. :D

Toki passaa printtaaminen. Lähetän isomman version notella tässä ihan justkohta!
Reply
:iconcashda:
Cashda Featured By Owner Aug 31, 2012  Hobbyist Digital Artist
Uuu Diggailen kyllä ihan kympillä. Etenkin toi hepo tuolla taustalla on kertakaikkeaan upee. Jänskää miten oot saanu värityksen pelttämään näin vaaleilla sävyillä. Respektiä.
Reply
:iconhukkanaama:
Hukkanaama Featured By Owner Sep 4, 2012  Professional
Tänks! Sain kyllä väännellä värejä pitkään ennen kuin sain ne toimimaan haluamallani tavalla, juurikin kun oli niin vaaleista sävyistä kyse.
Reply
:iconbluwinterwolf:
BluWinterWolf Featured By Owner Aug 28, 2012  Hobbyist General Artist
looks awesome!
Reply
Add a Comment:
 
×
Details

Submitted on
August 28, 2012
Image Size
573 KB
Resolution
1200×800
Submitted with
Sta.sh
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
3,803 (1 today)
Favourites
267 (who?)
Comments
15
Downloads
29
×